2 NİSAN DÜNYA OTİZM GÜNÜNDE ÇEVİRİMİÇİ SEMİNER

Okulumuza yürütülen "Farklılıklarımızla Öğreniyoruz" isimli eTwinning projesi kapsamında Mersin Üniversitesi Engelsiz Yaşam Birimi Koordinatörü Dr. Gülcan BOYRAZ tarafından "Otizmli Bireyler ve Ailelerinin Eğitimi" konulu seminer verildi.

Okulumuza yürütülen "Farklılıklarımızla Öğreniyoruz" isimli eTwinning projesi kapsamında Mersin Üniversitesi Engelsiz Yaşam Birimi Koordinatörü Dr. Gülcan BOYRAZ tarafından öğretmenlere "Otizmli Bireyler ve Ailelerinin Eğitimi" konulu seminer verildi. Seminere proje ortaklarının yanısıra farklı branş ve okullardan da öğretmenler katıldı. Seminere katılan öğretmenlerimize ve değerli hocamız Gülcan BOYRAZ'a bizleri kırmayıp vakit ayırdığı için çok teşekkür ederiz.

04-04-202304-04-2023

Yayın: 04.04.2023 - Güncelleme: 04.04.2023 23:52 - Görüntülenme: 102