Etiket Sonuçları: Proje

Ock

Okulumuz Anasınıfı öğretmenlerinden Pınar NAZ ÇELİK tarafından okulumuzda  "We Learn With Our Differences" isimli eTwinning projesi uygulanmaktadır.

Şbt

Okulumuz anaokulu öğretmeni Pınar Naz Çelik yürütmüş olduğu proje kapsamında öğretmenlerimize tanıtım toplantısı yapmıştır.

Öğrencimizin Proje Ödevi -Gamze Güzgün

Öğrencimizin Proje Ödevi -Zehra Polat

May

Proje Notları - Her Öğrencinin en az 1 dersten proje notu alması gerektiği için sınıf öğretmenlerinin kontrolleri yapması rica olunur.

May

OKU YAŞA, OKUT YAŞAT PROJESİ kapsamında yapılacak sergi Bilge Okullarında 29/05/2018 tarihinde Saat:15:00 te yapılacaktır.

May

Teknoloji Tasarım Çalışmaları ve Proje Ödevleri - Çalışmaları yönlendiren öğretmenimiz Handan Başaran´ı  tebrik ederiz.

May

Fen Proje Ödevi - Öğretmenimiz Çınar Yolcu´nun verdiği proje ödevlerinde çok harika ürünler ortaya çıkıyor. Öğretmenimizi tebrik ederiz.

Nis

Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Gökay HAYRAN´ın dersinde verdiği proje ödevi : İstanbul´un Fethi Proje Ödevini hakkıyla yerine getiren //A sınıfı öğrencimiz  "Eren PUSTA" yı tebrik ederiz.

Nis

7-C Sınıfından Gonca ÖZTÜRK´ün Proje Ödevi ile Oynadık. Ödevi veren öğretmenimiz Aslı KARAN ve öğrencimizi tebrik ederiz.

Gençlik Projeleri Destek Programı 2018