Etiket Sonuçları: kurs

g   İlimizde faaliyet gösteren Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kurslarının direksiyon eğitimi dersi uygulama sınavı 26-27 Mayıs 2018 Cumartesi ve Pazar günleri saat 08.20´ de başlangıç noktası Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  ve Öğretmenevi olmak üzere; Çınarcık ve Termal Yolu, Adnan Menderes Mahallesi, Özden Mahallesi Cadde ve Sokakları ile Şehit Ömer Faydalı Caddesi güzergahında yapılacaktır.

Destekleme ve Yetiştirme Kursu Çalışmaları kapsamında öğretmenimiz Hilal Polat ve Rusya´dan gelen öğrencisi Maryam Murzaeva ile okuma-yazma çalışmalarını verimli bir şekilde devam ettiğini söyledi. Öğretmenimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Resim Kursu  "Magnet Çalışmaları" Öğretmenimiz Nuray Altındağ ve öğrencilerini tebrik ederiz.

7. SINIF MATEMATİK KAZANIM TESTLERİ