Etiket Sonuçları: yalova

Yalova´da Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi. Haftasonu Yalovalılar daha önceden görmedikleri kadar yoğun bir yağışla karşılaştı. Bu yağışlardan okulumuz spor odasıda nasibini aldı. Pazartesi günü spor odasını açan öğretmenimiz Mehmet Kocatürk, odasının sular altında kaldığını gördü.

Yalova´da Sınav İle Öğrenci Alacak Okullar Açıklandı. Detayları klavuzda bulabilirsiniz.

Mrt

Milli eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan ünitelere uygun materyalleri içerir.

Elbette ki oyun oynamak eğlenceli vakit geçirmek için yapılır. İçerikleri zengin ve yaşa uygun seçilen oyunlar bir öğrenme aracı olarakta kullanılır. Hızlı düşünme, el göz kooordinasyonu ve problemlere çözüm bulma becerileri oyunlarda ortaya çıkan en belirgin özelliklerdir. Oyun başında çok vakit geçirmeyeniz. Gerçek yaşamdaki bisiklet sürme, sokak oyunlarına da zaman ayırınız