Liselere Geçiş Sınavı Giriş Belgeleri

Liselere Geçiş Sınavı Giris Belgeleri

Milli Eğitim Bakanlığı, sınavla öğrenci alacak liselere ilişkin 2 Haziran´da yapacağı merkezi sınav giriş belgelerini e-okul sisteminden açıkladı. Fotoğraflı sınav giriş belgesinde öğrencinin kimlik bilgileri ile sınava gireceği sınav merkezi, bina, salon ve sıra bilgileri yer alacak.

Okul müdürlükleri, fotoğraflı sınav giriş belgesini internetten çıktı alarak onaylayıp öğrenciye teslim edecek. Sınav giriş belgesini kaybeden öğrencilere belgenin yenisi onaylanarak verilecek.

Liselere Geçiş Sınavı Giris Belgeleri

Yayın: 24.05.2018 - Güncelleme: 24.05.2018 10:30 - Görüntülenme: 210