Ulusal Bilim Festivali

Ankara İl Millî Eğitim Müdürlüğünden alınan ilgi yazıda, Ankara ili Altındağ ilçesinde faaliyette bulunan Atatürk Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından; 2019 yılında Portekiz-Carcais´te gerçekleşecek olan  Science on Stage Europe Bilim Festivali´ne katılmak üzere Fen Bilimleri (Biyoloji, Fizik, Kimya), Matematik, Bilgisayar ve Teknoloji-Tasarım branşlarında Türk öğretmen delegelerin seçileceği; 30 Eylül 2018 tarihinde MEB Şura Salonu´nda düzenlenmesi planlanan "Science on Stage Türkiye-Ulusal Bilim Festivali Organizasyonu"nun okullardaki öğretmenlere duyurulması konulu yazıları  ilişikte gönderilmiştir.

Söz konusu etkinliğin; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Milli Eğitim Temel Kanunu ile Türk Milli Eğitimin genel amaçlarına uygun olarak, ilgili yasal düzenlemelerde belirtilen ilke, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, denetimleri ilgili okul müdürlükleri tarafından gerçekleştirilmek üzere derslerin aksatılmaması kaydıyla gönüllülük esasına göre yapılması hususunda;

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Yayın: 31.05.2018 - Güncelleme: 31.05.2018 22:28 - Görüntülenme: 228