Yer Değiştirme Suretiyle Atanmaya İlişkin Yönetmelikte Değişiklik

Aynı Yönetmeliğin 17 nci maddesinden sonra gelmek üzere ´´Çevre ve şehircilik il müdürü, altyapı ve kentsel dönüşüm müdürü, bölge temiz hava merkezi müdürü, çevre ve şehircilik il müdür yardımcısı, altyapı ve kentsel dönüşüm müdür yardımcısı ve bölge temiz hava merkezi müdür yardımcısı kadrolarına yapılacak atamalarda; çevre ve şehircilik il müdürü, unvanlı kadroya atanabilmek için en az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme, mimarlık, mühendislik, mimarlık-mühendislik ve ziraat fakülteleri veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçindeki veya yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarının birinden mezun olmak, çevre ve şehircilik il müdür yardımcısı, altyapı ve kentsel dönüşüm müdürü ile altyapı ve kentsel dönüşüm müdür yardımcısı unvanlı kadrolara atanabilmek için, üniversitelerin mühendislik, mimarlık ile şehir ve bölge planlama bölümlerinden ya da öğrenim süresi en az dört yıl olup bu bölümlere denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen diğer fakülte veya yüksekokulların ilgili bölümlerinden mezun olmak, bölge temiz hava merkezi müdürü ve bölge temiz hava merkezi müdür yardımcısı unvanlı kadrolara atanabilmek için, üniversitelerin mühendislik, mimarlık, şehir ve bölge planlama bölümleri ile fen fakültelerinin kimya ve biyoloji bölümlerinden ya da öğrenim süresi en az dört yıl olup bu bölümlere denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen diğer fakülte veya yüksekokulların ilgili bölümlerinden mezun olmak.´´ şeklinde madde eklenmiştir.

Kaynak: http://www.kamuajans.com/kamu-memurlar/yer-degistirme-suretiyle-atanmaya-iliskin-yonetmelikte-degisiklik-h525073.html

Yayın: 01.06.2018 - Güncelleme: 01.06.2018 12:38 - Görüntülenme: 216