Etiket Sonuçları: eğitim

Şbt

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısı Okul müdürümüz Gökhan Cerrah başkanlığında yapılmıştır.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısını Okul müdürümüz Gökhan Cerrah Başkanlığında gerçekleştirdik. Pandemi süreci devam ederken tam zamanlı açılacak olan okulumuzda yürüteceğimiz eğitim öğretim faaliyetleri ve görevleri hakkında yapılacak olan işlerimizi planladık. Süreç içinde öğrenci ve velilerimizin en az öğretmenlerimiz kadar özverili davranmalarını bekliyoruz. Birlikte başaracağız.

Eyl

Okul Rehber öğretmenimiz Ömer Akı, "Pandemi Sürecinde Eğitim" konulu seminerde öğretmenlerimize bu süreçte dikkat edilmesi gereken hususlar ile ilgili bilgiler verdi. Kendisine teşekkür ederiz bu bilgilendirici seminer için.

Eğitim Teknolojileri Zirvesi 2018 - Bildiri Özeti Gönderimi ve Dinleyici Kayıtları Başladı

g   İlimizde faaliyet gösteren Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kurslarının direksiyon eğitimi dersi uygulama sınavı 26-27 Mayıs 2018 Cumartesi ve Pazar günleri saat 08.20´ de başlangıç noktası Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  ve Öğretmenevi olmak üzere; Çınarcık ve Termal Yolu, Adnan Menderes Mahallesi, Özden Mahallesi Cadde ve Sokakları ile Şehit Ömer Faydalı Caddesi güzergahında yapılacaktır.

Öğrencilerimiz Bir Uzmandan Trafik Eğitimi Aldı.

Milli Enerji Eğitim Hamlesi

Trafik Eğitimi Semineri Aldık.

Değerler Eğitimi- YARDIMSEVERLİK VE PAYLAŞMAK panomuzu hazırlayan Hayriye, Çiğdem, Arzu ve Filiz Öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Beden Eğitimi Dersinde Basketbol Çalışmaları yaptıran Beden eğitimi Öğretmenimiz Mehmet KOCATÜRK´Ü TEBRİK EDERİZ.

2018 Trafik Eğitim Planı

Beden Eğitimi Dersinde Basketbol Çalışmaları - Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet KOCATÜRK ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Standartları Sistemi Öğrenci ve Veli Girişleri

Elbette ki oyun oynamak eğlenceli vakit geçirmek için yapılır. İçerikleri zengin ve yaşa uygun seçilen oyunlar bir öğrenme aracı olarakta kullanılır. Hızlı düşünme, el göz kooordinasyonu ve problemlere çözüm bulma becerileri oyunlarda ortaya çıkan en belirgin özelliklerdir. Oyun başında çok vakit geçirmeyeniz. Gerçek yaşamdaki bisiklet sürme, sokak oyunlarına da zaman ayırınız