Gökhan CERRAH - Okul Müdürü

30.08.1985 tarihinde Erzurum’da doğdu. İlk Öğrenimini Erzurum´da orta öğrenimini Yalova Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi´nde tamamladı. 2009 yılında Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümünü bitirdi, aynı yıl Yalova ili Armutlu ilçesinde göreve başladı.2010-2011 Eğitim Öğretim yılında Bitlis ili Adilcevaz ilçesinde yedek subay öğretmen olarak vatani görevini yaptı. Yalova´da çeşitli okullarda öğretmenlik yaptıktan sonra 2016 yılında MEB tarafından yapılan yazılı sınavla Zübeyde Hanım Ortaokulu´na Müdür Yardımcısı olarak atandı. 3 yıl Müdür Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 2019 yılında yapılan EKYS sınavı ile Cumhuriyet Ortaokulu´na Müdür olarak atanmıştır; halen bu görevi yürütmektedir. Yüksek lisansını Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında tamamlamış olup halen Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde öğrenimine devam etmektedir.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.