"Küçük hanımlar , küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. " diyen Ata'mız bu günü çocuklara armağan etti. Bizde coşkuyla kutladık.

Mrt

2.Dönem Ortak Sınav Takvimi (2023/2024) aşağıdaki gibidir. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sedat UÇKAN Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında 6. sınıf öğrencilerimize 'Siber zorbalık ve sosyal medya kullanımı' ile ilgili bilgi verdi.

Mrt

Rehber Öğretmenimiz Ömer AKI mezun öğrencimiz Betül ERTOSUN'u sosyal sorumluluk programı kapsamında 8/C sınıfı öğrencileri ile buluşturdu Betül ERTOSUN öğrencilerimize LGS'de nasıl başarılı olduğunu anlatarak öğrencilerimizi bu konuda bilgilendirdi.

Mrt

Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz Handan BAŞARAN öğrencilerimizle sosyal sorumluluk programı kapsamında  kapsamında 'Sıfır Atık' etkinliğine destek verdiler.

Mrt

Okul Sporlarından Kupalarla Döndük. Okul Satranç takımını çalıştıran Bilişim Teknolojileri öğretmeni Sedat UÇKAN ve öğrencileri Satranç küçük kızlar il 3.lüğü - Satranç küçük genel il 3.lüğü - Okul futbol takımımızı çalıştıran Beden eğitimi öğretmeni Hakan CİLDAN ve öğrencileri futbol il 4.lüğü - kız futbol il 2.liği kazanan takımlarımız okulumuzun gruru oldu.

Mrt

Deprem Tatbikatı 2024 - Tatbikatta önce çök kapan tutun yapan öğrencilerimiz, sonrasında 1 dk gibi kısa bir sürede tahliye gerçekleştirdi ve bahçede toplandı.

Ekm

Erasmus Günleri tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de 9-14 Ekim 2023 tarihleri arasında kutlandı.

Haz

"Engelsiz Kodlama Yapalım" eTwinning Projemiz Avrupa Kalite Etiketi İle Ödüllendirildi.

Okulumuz 2023-2024 eTwinning Okul Etiketi almaya layık görüldü.

Küçük Bir Çocuk Güzel Bir Söz Söylüyor isimli eTwinning projesinin final ürünü olarak projede yer alan ülkelerin dillerinde nezaket sözcüklerinin söylenişleri ile ilgili videolu ve yazılı bir sözlük oluşturuldu.

INSAFE ağı tarafından her yılın Şubat ayında organize edilen Güvenli İnternet Günü (GİG) 2004 yılından bu yana dünyada yaklaşık 150 ülkede kutlanmaktadır.

Ülkemizde 2010 yılından itibaren Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu koordinesinde düzenlenmekte olan Güvenli İnternet Günü etkinlikleri okulumuzda bu yıl 7 Şubat 2023 tarihinde düzenlenmiştir.

Okulumuza yürütülen "Farklılıklarımızla Öğreniyoruz" isimli eTwinning projesi kapsamında Mersin Üniversitesi Engelsiz Yaşam Birimi Koordinatörü Dr. Gülcan BOYRAZ tarafından "Otizmli Bireyler ve Ailelerinin Eğitimi" konulu seminer verildi.

Ock

Okulumuz Anasınıfı öğretmenlerinden Pınar NAZ ÇELİK tarafından okulumuzda  "We Learn With Our Differences" isimli eTwinning projesi uygulanmaktadır.

Ock

2021-2022 Yılında okulumuzda uygulanan "Let's Code Without Disabilities" isimli eTwinning projesi Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Okulumuzu, öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.