Matematik ve Sosyal Bilgiler Dersleri Ortak Sınavları Yapıldı.

Rehberlik İhtiyaç Belirleme Anketi Toplantısı 10.05.2018 tarihinde öğretmenler toplantısı yapılacaktır. Öğretmenlerimizin katılımı zorunludur.

İl genelinde yapılacak olan ortak sınavların tarih ve ders saatleri aşağıdaki gibi olup öğretmenlerimiz eğer isterlerse sınav sonuçlarını yazılı notu olarak girebilirler.

2018 Trafik Eğitim Planı

Kardelen Gecesi - 7 Mayıs 2018 Pazartesi Saat: 20:00 Raif Dinçkök Kültür Merkezi

Afrin Şehitleri Yararına Atatürk İlkokulu tarafından düzenlenen Etkinlik 11  Mayıs 2018 saat : 18:30 da Halk Eğitim Merkezinde

Çizgi İzleyen Robot Yarışması - Ayrıntılı Bilgi Afişte Mevcuttur

EBA Yarışma Son başvuru tarihi 29.06.2018 e kadar uzatıldı.

Türkiye Değer Ödülleri - Ayrıntılı bilgi afişte mevcuttur.

"Ulusal Bağımsızlığımızın 99. yılında Gençliğin Ata´sına Özlemi" konulu kompozisyon yarışması

İlimizde faaliyet gösteren Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kurslarının direksiyon sınavı 22 Nisan 2018 Pazar günü saat 08.20´ de başlangıç noktası Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  ve Öğretmenevi olmak üzere; Çınarcık ve Termal Yolu, Adnan Menderes Mahallesi, Özden Mahallesi Cadde ve Sokakları ile Şehit Ömer Faydalı Caddesi güzergahında yapılacaktır.

İlköğretim Kurum Standartları Anketi Doldurulacak. ANKET SAYFASINA AŞAĞIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi Çalışma Kağıdı (6.sınıf)