Devamsızlık Durumları - tüm öğrencilerimizin karnelerin verileceği 08/06/2018 tarihine kadar devamlarının sağlanması konusunda ailelerimize duyurulur. Özellikle devam durumu sınıra yakın olan öğrencilerin bu duruma hassasiyet göstermesi gerekmektedir.

Okul ŞÖK Toplantısı 04.06.2018 tarihinde okulumuz öğretmenler odasında yapılacaktır.

OKU YAŞA, OKUT YAŞAT PROJESİ kapsamında yapılacak sergi Bilge Okullarında 29/05/2018 tarihinde Saat:15:00 te yapılacaktır.

Türkiye Teknoloji Takımı Sınav Merkezleri

QNB,Finansbank,Habitat ve Microsoft Türkiye, ´´Minik Parmaklar Geleceği Planlıyor´´ adlı 8-14 yaş grubu öğrencilere ilişkin bir yarışma düzenliyorlar.

ÖNEMLİ!!!MEB LİSELERE GİRİŞ SINAVI İÇİN BUGÜN BAŞVURU ALACAK

Bursluluk Sınav Giriş Belgeleri Basılmıştır. başvuru yapan öğrencilerimizin teslim almaları gerekmektedir

TÜM VELİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR(DEVAMSIZLIK)

YKS Görevleri Belli Oldu. Öğretmenlerimiziz gis.osym.gov.tr adresinden kontrollerini yapmaları önemle duyurulur

Liselere Geçiş Sınavı Giris Belgeleri

Milli Eğitim Bakanlığı, sınavla öğrenci alacak liselere ilişkin 2 Haziran´da yapacağı merkezi sınav giriş belgelerini e-okul sisteminden açıkladı. Fotoğraflı sınav giriş belgesinde öğrencinin kimlik bilgileri ile sınava gireceği sınav merkezi, bina, salon ve sıra bilgileri yer alacak.

Okul müdürlükleri, fotoğraflı sınav giriş belgesini internetten çıktı alarak onaylayıp öğrenciye teslim edecek. Sınav giriş belgesini kaybeden öğrencilere belgenin yenisi onaylanarak verilecek.

Ödüllü Resim Yarışması

Beden eğitimi öğretmenleri 15 Mayıs 2018 tarihine kadar Mebbis üzerinden her öğrenci için Sağlıkla İlgili Fiziksel Uygunluk Karnesi dolduracaktır.