Kes-Katla-Yapıştır "Kelebek" Olsun etkinlikleri kapsamında Ayşegül ÖZ öğretmenimizin minikleri ne güzel kelebekler yaptı. Öğretmenimizi tebrik ederiz.

Kuşbakışı 23 Nisan Çalışmaları

İletken ve Yalıtkan Maddeler konusunda Fen Bilimleri öğretmenimiz Aslı KARAN öğrencilerine konuyu daha iyi anlayabilmeleri için deneyler yaptırmış, kendisini tebrik ederiz.  Yaparak yaşayarak öğrenme açısından önemli olan bu deneyler öğrencilerin çok hoşuna gitti.

Boya-Kes-Oyna Çalışmaları kapsamında Anaokulu öğretmenimiz Arzu ÇAĞIR öğrencileri ile etkinlikler yapıyor. Kendisini tebrik ederiz.

Dönüştür Kağıdı-Kurtar Ağaçları projesi kapsamında okulun çeşitli yerlerine geri dönüşüm kutuları yerleştirildi.

Anasınıfında 23 Nisan Bayramı için ummalı bir çalışma içerisinde olan miniklerimiz kendilerine Mustafa Kemal Atatürk tarafından hediye edilmiş çocuk bayramının gelmesinin dörtgözle bekliyorlar.  Bu arada süslemeler için miniklerimiz kadar öğretmenleri Ayşegül Öz´ü de tebrik ederiz.

6-D Sınıfı "Mehmetçik" konulu Kompozisyon Yarışmasına Çalışıyor

Kendi Pastanı Kendin Tasarla-Yap etkinlikleri çerçevesinde Anaokulu Öğretmenimiz Ayşegül ÖZ ve minik öğrencileri kendi pastalarını tasarladılar ve yaptılar. Yenmesede güzel oldu.

6. ve 7. Sınıfların Kilim Dokuma Çalışmaları - Çalışmaları yaptıran Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Nuray ALTINDAĞ ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Anaokulu Kes-Yapıştır Çalışmaları - Etkinlikleri yaptıran anaokulu öğretmenimiz Arzu ÇAĞIR ı tebrik ederiz.

Kupa Dolabı İhtiyaca Cevap Vermiyor- Son yıllarda katıldığımız her branşda kazandığımız il içi ve il dışı kupa sayısı o kadar çok arttıki kupa dolabının değiştirilmesi artık gerekmektedir. Yeni kupalarımızı koyacak yer bulamıyoruz.

Beden Eğitimi Dersinde Basketbol Çalışmaları - Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet KOCATÜRK ve öğrencilerini tebrik ederiz.

İngilizce 8.Sınıf 8. Ünite için öğrencilerin hazırladıkları drama dersin işlenişini ve anlaşılırlığını arttırıyor. Öğrencilerimizi ve öğretmenimiz Zaika Tuğçe BODUR´a teşekkür ederiz.

Okulumuz Anasınıfı öğretmenleri Ayşegül ÖZ ve Deniz ATEŞSAÇAN miniklerini İbrahim Müteferrika Kağıt Müzesine götürdüler. Çocukların ufkunu açan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eğleniyoruz, Öğreniyoruz, Bilinçli Yetişiyoruz. Anaokulu Öğretmenimiz ARZU ÇAĞIR´ın sınıfı ile yaptıkları etkinlikleri tebrik eder emeklerinden dolayı öğretmenimize teşekkür ederiz.