Okul öğretmenlerimize İl Formatörümüz Mustafa YUMUK tarafından EBA Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı. Kendisine aktardığı bilgiler için çok teşekkür ederiz.

Okulumuz Anasınıfı öğretmenleri Ayşegül ÖZ ve Deniz ATEŞSAÇAN miniklerini EGE ile GAGA tiyatrosunu izlemeye götürdüler. Çocukların ufkunu açan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nene Hatun KTML Tanıtım Semineri kapsamında Nene Hatun Kız Teknik ve Meslek Lisesi Rehber Öğretmeni Ayşe Aycin BİL tarafından kız öğrencilere okulun tanıtımı yapıldı.

Anaokulumuzda Ayşegül ÖZ öğretmenimizin bu haftaki Veli Katılım Etkinliğinde velimiz öğrencilere suluboya ile ip baskısı yaptırdı. Etkinliğe öncülük eden öğretmenimize ve velimize teşekkür ederiz emekleri için.

Görsel Sanatlar Dersi Çalışmaları - 7.Sınıf ğrencilerimizin Frida Kahlo Yorumları ile 6.sınıf öğrencilerimizin mozaik çalışmaları. Çalışmaları yaptıran öğretmenimiz Nuray ALTINDAĞ ve öğrencielrini kutlarız.

Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerimiz görev yaptıkları okullarda Bilişim Teknolojilerini öğrencilere öğretmenin yanı sıra okulun online kalabilmesi için canla başla çalışıyor. Fatih Projesinin yürütülmesi noktasında en önemli unsur Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerinin bu çalışmada öncülük, liderlik, etmeleridir. Tüm Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenlerimizi tebrik ve teşekkür ederiz.

İngilizce Kelime Kartlarına ulaşmak için http://f.eba.gov.tr/ingcard/index.html adresine tıklayınız.

Miniklerimiz İskelet Sistemini Öğreniyor. Etkinliği yaptıran Deniz Ateşsaçan öğretmenimizi ve pıtırcıklarını tebrik ederiz.

EBABİL DERGİSİ BAHAR 2018 YAYINLANDI

Gençlik Projeleri Destek Programı 2018

Bursa Gezisi - Nisan 2018 , Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Çizgi Ötesi Öğretmenlerimizin Videolarını Sitemizden İzleyebilirsiniz. Aşağıdaki öğretmen isimlerine tıklayarak muhteşem öğretmenlerimizi izleyebilirsiniz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Programımızda emeği geçen öğretmenlerimiz Fatma KARAYAĞIZ ve Çiğdem Virdil PURÇLUTEPE öğretmenlerimiz ve programda görev alan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Öğretmenimiz Zaika TUĞÇE BODUR öncülüğünde öğrencilerimiz Dünya saati uygulamasına( iklim değişikliği farkındalığı) iştirak ettiler.

Mrt

Havayı güzel gördüğümüz günlerde öğrencilerle voleybol oynama fırsatı buluyoruz. Hem birlikte eğleniyoruz hem dersler dışında beraber vakit geçirmenin keyfini çıkarıyoruz.