Futsal Takımımız Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu karşısında  ilk maçına çıktı. Sahadan 6-5 lik skorla mağlup ayrılan takımımız diğer maçlar için umut verdi.

Kişisel Verilerin Korunması

Okul Sporları kapsamında okul futsal takımımız bugün Şehit Ömer HALİSDEMİR Ortaokulu ile maça çıkacak. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet KOCATÜRK ve öğrencilerine başarılar dileriz.

Fen Proje Ödevi - Öğretmenimiz Çınar Yolcu´nun verdiği proje ödevlerinde çok harika ürünler ortaya çıkıyor. Öğretmenimizi tebrik ederiz.

Annelerimize Hediyeler Hazırladık- Çalışmayı yaptıran Arzu Çağır öğretmenimizi tebrik ederiz.

Anaokulunda 23 Nisan Etkinlikleri

Anaokulumuzun Pikniği ve Hayvanat Bahçesi Gezisi - Etkinliklere öncülük eden öğretmenimiz Ayşegül ÖZ ü tebrik ederiz.

Hem EBA´dan Hem de Kitaptan Çalışıyoruz. Anaokulu öğretmenimiz Arzu ÇAĞIR´ın EBA ve kitap çalışmaları, öğretmenimizi tebrik ederiz.

Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur - anaokulu öğretmenimiz Arzu Çağır öğrencilerine spor yaptırıyor.

Okulumuz 23 Nisan Etkinlikleri - Video 5

Haftanın Sınıfları 5-E ve 6-C oldu. Çalışmayı yapan öğretmenimiz Hülya Keskin Öz´ü ve birinci olan sınıflarımızı kutlarız.

Okulumuzda 23 Nisan Etkinlikleri - Bölüm 8

Görsel Sanatlar Dersi "Dokuma" Çalışmaları - Çalışmaları yaptıran öğretmenimiz Nuray Altındağ ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Okulumuz 23 Nisan Etkinlikleri - Video 4

Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Gökay HAYRAN´ın dersinde verdiği proje ödevi : İstanbul´un Fethi Proje Ödevini hakkıyla yerine getiren //A sınıfı öğrencimiz  "Eren PUSTA" yı tebrik ederiz.