May

Havalarında güzelleşmesiyle sevimli miniklerimiz ve Öğretmenleri Ayşegül ÖZ her fırsatta bahçede harika oyunlar oynuyorlar. Öğretmenimizi tebrik ederiz.

May

Öğrencilerimiz Bir Uzmandan Trafik Eğitimi Aldı.

May

Öğrencilerimiz İlk Öğretmenlik Deneyimlerini Yaşadılar. Öğretmenimiz Çiğdem Virdil Pruçlutepe öğrencilerine hazırlamış oldukları konuları sınıfa anlatarak hem öğretmenlik deneyimi elde etmelerini hem de bir kitle karşısında heyecanlanmadan birşeyler anlatabilmeyi öğrencilerine gösterdi. Öğretmenimizi tebrik ederiz.

May

Destekleme ve Yetiştirme Kursu Çalışmaları kapsamında öğretmenimiz Hilal Polat ve Rusya´dan gelen öğrencisi Maryam Murzaeva ile okuma-yazma çalışmalarını verimli bir şekilde devam ettiğini söyledi. Öğretmenimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

7-D Sınıfı Kızlar-Erkekler Genel Kültür Yarışması - Etkinliği yaptıran Duygu Eroğlu öğretmenimizi tebrik ederiz.

May

Teknoloji Tasarım Sergimiz Büyük İlgi Gördü. Sergiyi hazırlayan öğretmenlerimiz Handan Başaran ve Filiz Özbakır Ağ öğretmenlerimizi ve emek veren öğrencilerini tebrik ederiz.

May

Ayın Birincisi Olan 5-E ve 6-D Sınıflarımız Film Ödülünü aldı. Etkinliği düzenleyen Rehber Öğretmenimiz Hülya Keskin Öz´ü tebrik ederiz.

May

Dyned Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor - Çalışmayı yaptıran İngilizce Öğretmenimiz Arzu Altay´ı tebrik ederiz.

May

7 ve 8´lerin Karma Turnuva Maçı- Etkinliği organize eden öğretmenimiz Mehmet Kocatürk´ü tebrik ederiz.

May

İl´de Dereceye Giren Sporcularımıza Teşekkür Ettik. Başarılı öğrencilerimizi örnek olmaları açısından arkadaşlarına takdim ederek okul idaresi olarak onlara bir ödülde biz vermeyi uygun gördük. kendilerini yürekten kutlarız.

May

Türkiye Geneli Kitap Okuma Yaruşmasına Hazırlanıyoruz.

May

İlimizde 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yapılan Atletizm müsabakarında öğrencilerimiz bir çok mesafede 1.gelerek bizi gururlandırdılar. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Haftanın Sınıfları 5-B ve 6-C oldu. Öğrencilerimizi örnek davranışlarından dolayı tebrik ederiz.

May

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz okulumuza yeni eğitsel oyuncaklar göderdi. Kurumumuz adına teşekkür ederiz. Minikler yeni oyuncakları çok sevdi.

May

Okul Kros Takımı 19 Mayıs Gençlik Koşusunda ter dökecek. Öğrencilerimize başarılar dileriz.