Öğrencilerimiz Kitapları Tanıtıyor - Özgür Efe Yalçınkaya - Sarıkamış

Öğrencilerimiz Kitapları Tanıtıyor - İnci Erdemir , Heidi

Öğrencilerimiz Kitapları Tanıtıyor - Polat Demirci

İstanbul´un Fethinin 565. Yıldönümü - "O´nu fetheden komutan ne güzel komutan, O´nu fetheden asker ne güzel asker"

Eğitim Teknolojileri Zirvesi 2018 - Bildiri Özeti Gönderimi ve Dinleyici Kayıtları Başladı

Anasınıfı Mezuniyet Panomuz ve Davetiyelerimiz Hazır - Öğretmenlerimizin emeğine yüreğine sağlık

Dizüstü Bilgisayarlarımızda Hazır, Teknoloji üretimizne devam eden Arzu öğretmenimizin minikleri bu sefer de Laptop üretti. Tebrik ederiz.

Manken Yürüyüşü Yarışmamızda miniklerimiz birer manken edasıyla podyumda yürüdü.

Cep Telefonu Yaptık. Teknoloji ve üretkenlik adına geleceğin bilim adamları miniklerimiz öğretmenleri Arzu Çağır öncülüğünde ilk teknolojik ürünlerini üretti.

Çiz - Boya -Yapıştır etkinlikleriyle miniklerimiz Arzu ÇAĞIR öğretmenleri rehberliğinde harika ürünler ortaya çıkarıyorlar.

Anasınıfımızda dönem sonuna kadar etkinliklere devam diyen öğretmenimiz Arzu ÇAĞIR´ı tebrik ederiz.

Karne günü çocuğa nasıl davranmalı?

Yalova´ da İlk! Girişimci Çocuk Atölyesi Kuruldu