Tem

Lgs tercihleri 4-20 temmuz tarihleri arası okulumuzda yapılacak olup rehber ögretmenimiz Ömer Akı, tercih danışmanlığı sürecini okulumuzda yüzyüze yapacaktır. Öğrenci ve velilerimiz bu tarihlerde okula uğramalıdırlar.

Okulumuzda anasınıfı Öğretmenimiz Pınar NAZ ÇELİK'in uyguladığı Let's Code Without Disabilities isimli eTwinning projesinin final ürünü olan masal minderi, proje ortakları tarafından yazılarak resimleri çizildi ve öğrencilere boyatılıp bir kitap haline getirildi.

9 Mayıs eTwinning Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Okulumuzda uygulanan Let's Code Without Disabilities isimli eTwinning projesinde öğretmenimiz Pınar NAZ ÇELİK'in yaptığı etkinliklerden derlemeler.

Yalova eTwinning Projelerini Tanıtıyor Programı kapsamında "Let's Code Without Disabilities" isimli proje tanıtımı yapıldı.

Okulumuz anasınıfı öğretmeni Pınar NAZ ÇELİK tarafından uygulanan Let's Code Without Disabilities eTwinning Projesinde sona yaklaşıldı.

Okulumuz eSafety Label Bronz Etiket Aldı

Şbt

Okul Sporları ( Satranç Turnuvası ) kapsamında yıldızlar ve küçükler kategorisinde yarışmaya katılan sporcularımızı tebrik ederiz.

Şbt

8 Şubat Güvenli İnternet Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Şbt

Okulumuz anaokulu öğretmeni Pınar Naz Çelik yürütmüş olduğu proje kapsamında öğretmenlerimize tanıtım toplantısı yapmıştır.

Şbt

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısı Okul müdürümüz Gökhan Cerrah başkanlığında yapılmıştır.

Kas

Okulumuz anasınıfı öğretmenlerinden Pınar NAZ ÇELİK, "Engelsiz Kodlama Yapalım" isimli bir eTwinning projesi yürütmektedir. Projenin amacı; özel eğitim sınıfları ve 3-8 yaş arası engelli (işitme engelli, konuşma engelli, otizmli) özel çocukların; teknolojiyi tüketmek yerine üretebilmek, düşünme becerilerini geliştirmek, teknolojinin temeli olan kodlama eğitimine yaklaşımda bulunmak; özel çocukların kodlama yoluyla teknolojiden yararlanmalarını, düşünme becerilerini geliştirmelerini ve oyun yoluyla öğrenmelerini sağlamaktır.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısını Okul müdürümüz Gökhan Cerrah Başkanlığında gerçekleştirdik. Pandemi süreci devam ederken tam zamanlı açılacak olan okulumuzda yürüteceğimiz eğitim öğretim faaliyetleri ve görevleri hakkında yapılacak olan işlerimizi planladık. Süreç içinde öğrenci ve velilerimizin en az öğretmenlerimiz kadar özverili davranmalarını bekliyoruz. Birlikte başaracağız.

Eyl

Okul Rehber öğretmenimiz Ömer Akı, "Pandemi Sürecinde Eğitim" konulu seminerde öğretmenlerimize bu süreçte dikkat edilmesi gereken hususlar ile ilgili bilgiler verdi. Kendisine teşekkür ederiz bu bilgilendirici seminer için.

Anaokulu 2. Dönem Etkinlikleri 24- Arzu Çağır